Salamipizza med extra allt

Salamipizza med extra allt

Pizzadeg
4-5 dl mjöl
2 dl vatten
25 g torr jäst
1 tsk rapsolja
1 tsk honung
 
Salami
Paprika
Röd lök
Majs
Tomatsås
Ost
Oregano

Gör så här: Värm vattnet till 40 grader, blanda torrjästen och vattnet tills jästen löst sig. Häll i rapsoljan och honungen. Arbeta in mjölet lite i taget tills du fått en slät deg. låt jäsa under bakduk i 60 minuter. När degen jäst, knåda den igen och låt jäsa i ca 30 minuter. 

Ställ iordning toppingen till pizzan. Värm ugnen till 200 grader. Baka ut pizzabottnar. Grädda dem med tomatsås i ugnen i några minuter, ta ut och lägg på toppingen. Grädda pizzan färdigt. Servera med sallad.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback