Snabbmat i värmen

Värmen kom till slut, med råge. Slarva inte med maten när det är varmt. Välj lättlagat och glöm inte att dricka. 
 
Zucchiniomelett med keso (4 personer)
 
1-2 st. zucchinin 
8 st. ägg
2 dl riven ost 
rapsolja/flytande margarin 
salt
peppar 
 
Gör så här: Riv zucchini på ett rivjärn, grovt. Knäck äggen i en skål. Blanda zucchini, ägg, ost och kryddor. Hetta upp en stekpanna med olja i. Stek omeletter i omgångar. Servera med keso och tomater.  
 
 

Läsarfråga om att löpa samma sträcka varje dag

Hej!
Jag undrar om det är Ok att springa samma sträcka varje dag?  
Jag är nyfrälst löpare och tycker att det är så himla härligt att vara ute men vill inte springa så om det inte är bra för mig. 
 
Tack och trevlig sommar! 
Mvh/ Lizz
 
Mitt råd till dig är att inte springa samma sträcka varje dag, speciellt inte när du just börjat springa. Kroppen behöver tid att vänja sig till den nya träningen och underlaget. 
Sedan är det viktigt att tänka på motivationen, i början kan man vara väldigt motiverad att träna men vattnar man ur det man älskar kommer även det att bli tråkigt. 
 
Löp därför varannan eller var tredje dag, lägg in styrka emellan åt och njut vilodagarna. Vilodagar behöver inte innebär att du är helt stilla, ta en cykeltur eller simma, håll ett lugnt tempo. 
 
Ha en härlig löpsommar 
 

Äntligen...

...är problemet med domänplatsen löst. Det har ju inte gått att komma in på bloggen på flera dagar.  Men nu kan ni vara lugna, allt är i sin ordning. 
 
En bra start på semesterveckan; bloggen är igång och en skön morgonpromenad är avklarad.