Chilikladdkaka i långpanna

Chilikladdkaka i långpanna (25 bitar)

8 st. ägg
12 dl socker
6 dl mjöl
3 dl kakao
400 gram smält smör
2 st. färska chilifrukter
6 tsk vaniljsocker 
2 krm salt

Glasyr
Florsocker med chokladsmak
Vatten

Gör så här: Värm ugnen till 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Skrapa ur fröna och finhacka chilin. Blanda i övriga ingredienser. Smöra och bröda en långpanna, häll i smeten.  Grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter. Låt svalna.

Vill du ha glasyr på? Blanda ihop och bred på den avsvalnade kaka.

 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback