Ladda batterierna med positivenergi

Det som är fantastisk med våra liv är att vi har möjligheten att göra vad vi vill med det. Självklart är livet lite av en berg och dalbana, man kan inte alltid ligga på topp men vi kan välja att göra saker som gör oss glada även om vi är i en svacka. Det behöver inte vara stora, märkvärdiga saker. De viktgaste är att de gör dig glad och fyller dig med positivenergi.
Vad någon annan tycker är mindre viktigt, det är inte för någon annan du gör dem, utan för dig själv!
 
Jag lyssnade på radio en morgon när jag körde till jobbet, en kvinna ringde in och berättade att hon brukar klättra i träd då hon behöver fylla på med positivenergi. Radioprataren skrattade och frågade om hon inte brukar få kommentarer och frågor om sitt intresse. Självklart fick hon det, positiva och negativa kommentarer blandades med massa frågetecken men kvinnan brydde sig inte. Det var så härligt att höra. Hon klättrade i träd för att hon mådde bra av det. Punkt slut!

Tror att vi kan ta stor lärdom av henne. Nu menar jag ju inte att vi alla ska börja klättra i träd, jag skulle inte ens våga mig upp i en fjällbjörk pga. min höjdrädsla. Det jag menar är ju att vi ska göra saker som vi mår bra av, skitsamma vad alla andra tycker.
 
My är solstrålen i mitt liv som dagligen fyller mig med positivenergi. Hon "tvingar" mig att släppa vuxenvärlden med alla krav och måsten(för en liten stund) som finns där och låter mig vara lekfull och nyfiken.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback