Träning=svett

Satt och bläddrade i en träningstidning nu på morgonen och höll på att sätta  kaffet i halsen, två sekunder senare fick nästan kaffekoppen sig en flygtur.

En bild på en superfit tjej med texten i stil med "Så döljer du svetten när du tränar". Suck, stön och varning för flygande kaffekoppar..... Jag blir så trött, arg och trött igen. Det är inte lätt att vara tjej/kvinna idag; först ska vi äta som små möss, träna glatt samtidigt som vi har kidzen med oss och nu ska vi inte svettas heller. Eller ja, svettas får vi men då ska vi dölja det, tidningen gav ju självklart tips på hur eller så svettas vi, helt naturligt och fullt mänskligt.
 
Träningstidningar för män skriver också om svett men då handlar det om hur man får bukt på hemsk fotsvett inte hur man döljer svett mellan tuttarna för att snygga till sig på träningen.
 
Alla gillar inte att svettas och det respektarar jag men det är fullt naturligt och vem orkar bry sig egentligen. Jag svettas innan jag ens kommit in på gymmet och efter ett Efit-pass kan jag vrida ur linnet. Ska jag börja pudra in mig måste jag lägga ner halva dagen på att preppa mig innan jag ska på träningen. Nä du, jag svettas och har någon ett problem med det kan de gå därifrån. Jag tränar för min egen skull och svett är en del av min träning.
 
Satsa på träning som får dig att må bra, fokusera på det och låt svetten rinna för att sedan avsluta med en dusch.
 
Finns det något bättre än en kall dusch efter ett svettigt träningspass?
 
 
 
Sommarträning=Svettgaranti 
 
 

Kommentarer
» birgitmaria

Hittade just hit!
Håller med dig fullt ut! Jag inte bara svettats när jag tränar, jag blir röd som en tomat också!
Ibland går utseendehetsen alldeles för långt!

Svar: Härligt att du hittat hit, hoppas du gillar det du läser.
Håller fullständigt med dig, utseendehetsen har gått får långt. och skillnaderna mellan kvinnligt och manligt är stora. Jag säger inte att det inte finns puckade ideal för män, jag säger bara att det skiljer.
None None

2015-08-05 // 11:30:05
URL: http://birgitmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback