Om att börja om...

Att börja om med något är jobbigt. Jag tänkte på det när jag var ute och sprang idag. Fy jag ska aldrig sluta för jag vill inte börja om. Kanske är det just det, att inte sluta, den viktigaste grejen för att slippa börja om med något men som vi alla vet är det omöjligt att aldrig sluta med något.
 
Vad var det som var så jobbigt för mig att börja om med? Jo löpningen. Japp du läste rätt. Inbiten löpare som jag är så har även jag det skitjobbigt med att börja om. I år har jag börjat om och börjat om och.... suck...börjat om.
Två bihåleinflammationer med mellanliggande förkylningar och nu senast matförgiftning. Det tär på psyket.
 
Men att inte börja om är inte ett alternativ. Ramlar man av hästen, kliver man upp på den igen eller i detta fallet knyter löpskorna igen. Det bästa sättet att börja om på är att starta på en gång, vänta inte till imorgon eller nästa vecka utan Just do it! Självklart kan man kanske inte börja om precis där man avslutade, man får kanske backa något steg och starta upp lugnt men det viktgaste är att kicka igång igen.
 
Med detta sagt och skorna hängandes på tork så sneglar jag redan på träningsschemat och inser att det värsta är gjort; jag har kickat igång och är back on track. Nästa löppass= fredag!
 
 
Det är inte så svårt att börja om när Moder Natur hjälper till och inspirerar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback