Löparskor

Nu när hösten är här och sommarens ledighet är slut är det många som hör av sig och frågar om löputrustning, de flesta frågorna handlar om löparskor; Vilka ska jag välja?
 
Det är en jättesvårt fråga att svara på. Beroende på vilken löpstil du ha, vart du löper (terräng, asfalt eller bana) mm så krävs det olika saker av din sko. Mitt råd ett alla er är att ta med era gamla löparskor till närmsta sportbutik, prata med personalen och prova olika skor där.
 
En del är "märkes freaks" och skulle hellre sluta löpa (skämt och sido) än att inte ha sina märkesskor. Visst kan man hitta sitt favoritmärke men det viktiga är inte märket utan att skon passar dig och det du ska göra.
 
Välj sko efter hur din fot är formad och träningsform.
Några av mina träningsskor; den svarta är för promenader, en rosa lättviktssko för Efit/Crossfit/Styrketräning, rödafaran är mina bästa löparskor och de sista rosa funkar för lättare löpning och gympa.
 
 

Kommentarer
» Sofia

Jag måste bara säga att den svarta Reebook skon är den bästa skon jag någonsin haft, passade mina promenader utmärkt! Skorna gick tyvärr sönder för jag nötte ut dem så mkt... Köpte dem via Ellos, kanske finns de kvar att köpa någonannanstans? :)

Svar: Ja jag gillar den också för promenader. Provade att springa med dem när jag och knattarna sprang terrängloppet, det var ett äventyr :) Bra för promenader men inte för löpning.Finns garanterat att hitta på nätet, kanske i någon ny flashig upplaga ;)
None None

2014-09-05 // 11:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback