Vanilj- och kokoskaka i långpanna

Vanilj- och kokoskaka i långpanna
(långpanna i strl 20x30cm)
 
3½ dl vetemjöl
2 dl socker
3 st. ägg
150 gram smör
1 dl riven kokos
3 msk mjölk
3 tsk bakpulver
1-1½ tsk mald vanilj
 
Gör så här: Värm ugnen till 200 grader. Smörj och bröa långpannan. Smält smöret och vispa smör och socker poröst. Tillsätt mjölken och ett ägg i taget. Blanda i mjöl, bakpulver och vanilj. Bred ut smeten i långpannan och strö kokosen över. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna innan servering, går bra att frysa in.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback